Εκτύπωση

Ενημέρωση γονέων Α Τάξη

on . Posted in Ανακοινώσεις

 

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 (18:00-20:00) θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση των γονέων της Α τάξης στο σχολείο μας με σκοπό την ανατροφοδότηση από τους διδάσκοντες.

 

 

 

 

 

 

Εκτύπωση

Βραδιά ερευνητή 2023-24

on . Posted in Ανακοινώσεις

 

 

   
   Την  Παρασκευή στις 29 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ξενοδοχείο   Βυζαντινό (στον πεζόδρομο της Ρ. Φεραίου), από τις 18.00 έως   τις  22.00, πραγματοποιείται η εκδήλωση «Βραδιά του Ερευνητή»,   η  οποία λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα σε 25 χώρες (350   Ευρωπαϊκές πόλεις και 7 πόλεις στην Ελλάδα).

 
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον κόσμο της Έρευνας και της Τεχνολογίας μέσα από διαδραστικά πειράματα, ερευνητικά παιχνίδια, καλλιτεχνικά δρώμενα και όχι μόνο!

Η διοργάνωση γίνεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Για περισσότερες πληροφορίες συνδεθείτε στο
https://researchersnight.gr/

 

Εκτύπωση

Παίχτης ή Πιόνι;

on . Posted in Ανακοινώσεις

Μια νέα ομάδα για εφήβους στις τάξεις του Γυμνασίου με σύνθημα «Παίχτης ή Πιόνι? Εσύ Επιλέγεις!» ξεκινάει στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας «Καλλίπολις» στην Πάτρα.

Αν πιστεύεις ότι η ζωή μπορεί να γίνει ένα απολαυστικό, δημιουργικό και ανεπανάληπτο παιχνίδι…

Αν πιστεύεις ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι συναρπαστικό, που θα σε οδηγήσει σε νέες ανακαλύψεις για τον εαυτό σου…

Αν πιστεύεις ότι το παιχνίδι θα είναι γεμάτο μυστήριο, όταν το μοιράζεσαι και με άλλους…

Τότε πες το «συνθηματικό» και έλα στην «αφετηρία» την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 5:00 το απόγευμα, στο Κέντρο Πρόληψης «Καλλίπολις», Ν.Ε.Ο Πατρών Αθηνών 35 (έναντι αρχαιολογικού μουσείου), 1ος όροφος.

all.jpg

Εγγραφή

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 64 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στατιστικά

Επισκέπτες
5
Άρθρα
571
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
9
Εμφανίσεις Άρθρων
892540