Εκτύπωση

e-Prep

on . Posted in Ευρωπαϊκά προγράμματα

Το έργο e-Prep (ERASMUS+) υλοποιείται με την
συμμετοχή 10 εταίρων από 6 Ευρωπαϊκές χώρες με σκοπό την δημιουργία ενός περιβάλλοντος που προετοιμάζει όλους τους εμπλεκόμενους (μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς) ώστε να βελτιώνουν τις γνώσεις τους μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον αξιοποιώντας τις δυνατότητες εκπαίδευσης που διατίθενται σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν πρώτο βήμα σε αυτή την προσπάθεια συμπληρώνουμε ερωτηματολόγια σαν ΓΟΝΕΙΣ, σαν ΜΑΘΗΤΕΣ και σαν ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Εκτύπωση

Escape 2016 Πάτρα (Photos and video)

on . Posted in Ευρωπαϊκά προγράμματα

IMGP8607Στο διάστημα 7-12 Απριλίου, μας επισκέφθηκε το αδελφό σχολείο από την Φαλκονάρα της Ιταλίας "S. Cambi" σε ανταπόδωση της δικής μας επίσκεψης στην πόλη τους τον προηγούμενο μήνα και είχαμε την ευκαιρία να τους ξεναγήσουμε στην πόλη μας και στο σχολείο μας καθώς επίσης και στη Νεμέα, το Ναύπλιο, τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρίου και στην Εστία Επιστημών στο Πλατάνι.

Εκτύπωση

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Escape - 2016

on . Posted in Ευρωπαϊκά προγράμματα

Micro Escape2016Στο πλαίσιο του προγράμματος Escape, το Σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αγκώνα της Ιταλίας και στο Σχολείο LyceoAtletico “S. Cambi” στο διάστημα 7-13 Μαρτίου 2016. Η εμπειρία για μαθητές και εκπαιδευτικούς ήταν μοναδική, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να επισκεφθούμε πολύ ενδιαφέροντα μέρη, να συμμετάσχουμε σε αθλητικές εκδηλώσεις στο σχολείο που μας φιλοξένησε, να ενημερώσουμε εκεί τη Σχολική κοινότητα για την πόλη μας και το Σχολείο μας και να δημιουργήσουμε πολύ δυνατές φιλίες με τους Ιταλούς συμμαθητές και τις οικογένειές τους. 

all.jpg

Εγγραφή

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 22 επισκέπτες και ένα μέλος

  • admin

Στατιστικά

Επισκέπτες
4
Άρθρα
431
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
9
Εμφανίσεις Άρθρων
500560