Εκτύπωση

e-Prep

on . Posted in Ευρωπαϊκά προγράμματα

Το έργο e-Prep (ERASMUS+) υλοποιείται με την
συμμετοχή 10 εταίρων από 6 Ευρωπαϊκές χώρες με σκοπό την δημιουργία ενός περιβάλλοντος που προετοιμάζει όλους τους εμπλεκόμενους (μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς) ώστε να βελτιώνουν τις γνώσεις τους μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον αξιοποιώντας τις δυνατότητες εκπαίδευσης που διατίθενται σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν πρώτο βήμα σε αυτή την προσπάθεια συμπληρώνουμε ερωτηματολόγια σαν ΓΟΝΕΙΣ, σαν ΜΑΘΗΤΕΣ και σαν ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Εκτύπωση

Χρήση των Κοινωνικών Δικτύων στην Ευρώπη

on . Posted in Ευρωπαϊκά προγράμματα

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της συνεργασίας του σχολείου μας με σχολεία του εξωτερικού, υποστηρίζουμε την ερευνητική εργασία δύο μαθητών από την Ολλανδία με τίτλο "Η χρήση των Κοινωνικών Δικτύων στην Ευρώπη". Τους μαθητές καθοδηγεί ο Ολλανδός εκπαιδευτικός Ruud van Heijst, συνεργάτης του σχολείου μας σε Ευρωπαϊκό Έργο πριν από λίγα χρόνια.

Τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας (μαθητές, καθηγητές, γονείς) που έχουν επαρκή γνώση της Αγγλικής γλώσσας μπορούν να συμπληρώσουν το διαθέσιμο ερωτηματολόγιο.

[ Ερωτηματολόγιο: Κοινωνικά Δίκτυα στην Ευρώπη ]

Εκτύπωση

Escape 2016 Πάτρα (Photos and video)

on . Posted in Ευρωπαϊκά προγράμματα

IMGP8607Στο διάστημα 7-12 Απριλίου, μας επισκέφθηκε το αδελφό σχολείο από την Φαλκονάρα της Ιταλίας "S. Cambi" σε ανταπόδωση της δικής μας επίσκεψης στην πόλη τους τον προηγούμενο μήνα και είχαμε την ευκαιρία να τους ξεναγήσουμε στην πόλη μας και στο σχολείο μας καθώς επίσης και στη Νεμέα, το Ναύπλιο, τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρίου και στην Εστία Επιστημών στο Πλατάνι.

all.jpg

Εγγραφή

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 15 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στατιστικά

Επισκέπτες
2
Άρθρα
616
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
9
Εμφανίσεις Άρθρων
1084278