Μεταφορές μαθητών το επόμενο σχολικό έτος

Posted in Ανακοινώσεις

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 31/1/2023 και ώρα 14:00 εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή αιτημάτων μεταφοράς με ΤΑΞΙ ή Ειδικά Μαθητικά Δελτία (λευκές κάρτες του Αστικού ΚΤΕΛ) για το επόμενο σχολικό έτος 2022-23.

Παρακαλούμε τους γονείς των μαθητών

  • της Γ τάξης γυμνασίου να υποβάλλουν σχετικό αίτημα στο σχολείο που αναμένεται να φοιτήσουν το επόμενο σχολικό έτος (12ο ΓΕΛ, 1ο ΕΠΑΛ, 7ο ΕΠΑΛ κλπ).
  • του Δημοτικού που αναμένεται να εγγραφούν στο 20ο Γυμνάσιο την επόμενη σχολική χρονιά να υποβάλλουν αιτήματα για μεταφορά με ΤΑΞΙ ή δωρεάν μεταφορά με Ειδικό Μαθητικό Δελτίο στο σχολείο μας 

 [ Δείτε την σχετική νομοθεσία ]

 

Ομάδα για μονογονείς

Posted in Ανακοινώσεις

Συστήνουμε ανεπιφύλακτα

Έναρξη ομάδας για γονείς που για οποιονδήποτε λόγο μεγαλώνουν μόνοι τους τα παιδιά τους, από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας Καλλίπολις.

Οι ομάδες για μονογονείς σχεδιάστηκαν έχοντας ως στόχο την ενδυνάμωση των γονέων που λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουν, αντιμετωπίζουν επιπλέον προκλήσεις στο μεγάλωμα των παιδιών τους. Ορισμένα από τα θέματα που θα διαπραγματευτεί η ομάδα με βιωματικό τρόπο (δηλαδή μέσα από συζήτηση,  μελέτη περιπτώσεων, ασκήσεις κ.ά.) αφορούν τις ανάγκες και τα συναισθήματα των παιδιών αλλά και την ενίσχυση δεξιοτήτων επικοινωνίας, αναγνώρισης συναισθημάτων, οριοθέτησης και αυτοεκτίμησης των γονέων.

Η ομάδα θα πραγματοποιήσει έναν κύκλο 8 δια ζώσης εβδομαδιαίων συναντήσεων και θα γίνεται κάθε Τετάρτη από 15 Φεβρουαρίου 2023 έως και 5 Απριλίου 2023. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 35, 1ος όροφος) και οι ώρες θα είναι 17:30 έως 20:00.  

Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν, αλλά επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής τηλεφωνικά ή μέσω της ιστοσελίδας του Κέντρου Πρόληψης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00
(υπεύθυνη: κ. Θωμαΐς Σταύρου – Κοινωνική Λειτουργός) 

[Δείτε το άρθρο ]

Χριστούγεννα (2022-23)

Posted in Ανακοινώσεις

Ευχόμαστε ολόψυχα στην σχολική μας κοινότητα

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος

Χριστούγεννα 2022

Peter Paul Rubens, The Adoration of the Magi 1628-1629

Ας επιστρέψουμε όλοι οι μαθητές
ξεκούραστοι, ευδιάθετοι, ωριμότεροι...ευτυχισμένοι

ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στους καθηγητές μας να κάνουν αυτό που ΘΕΛΟΥΝ και ΜΠΟΡΟΥΝ
"να ανάβουν την σπίθα της γνώσης"

(*) κάπως έτσι "ξύπνησε" και ο έφηβος που αναφέρεται στο άρθρο που ακολουθεί
και με την στήριξη των γονέων του 

[ ...γιατί Ποτέ δεν είναι αργά!!! ]

 

all.jpg

Εγγραφή

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 21 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στατιστικά

Επισκέπτες
5
Άρθρα
533
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
9
Εμφανίσεις Άρθρων
749092