Εκτύπωση

Η "Σταχομαζώχτρα" του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

on . Posted in Διδακτικές Επισκέψεις

microPC230197Η θεατρική ομάδα του 20ου Γυμνασίου Πατρών έστειλε το δικό της μήνυμα Αγάπης για τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων μέσα από το θεατρικό Δρώμενο Η Σταχομαζώχτρα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντησε Διασκευή της κ. Παυλοπούλου Νίκης σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας στις 23 Δεκεμβρίου 2016 και στην οποία παρευρέθηκαν γονείς και εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιβόλας.

Την παράσταση συντόνισε η κ. Μανωλοπούλου Κωνσταντίνα,υπεύθυνη του Προγράμματος Αγωγής -Υγείας: Ανθρώπινα Δικαιώματα μαζί με τη συμμετέχουσα κ. Παπαδάτου Ιωάννα,σε συνεργασία με τον κ. Μπαιρακτάρη Χρήστο,σκηνοθέτη και ηθοποιό,μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιβόλας.

Σ? αυτ? την εποχ? της κρίσης, στραφήκαμε προς τον Παπαδιαμάντη, ακολουθώντας την προτροπ? του Ελύτη στο Άξιόν ?στι «Μνημονεύετε Διονύσιο Σολωμ? και Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη», γιατ?  ο Παπαδιαμάντης μας μιλά για τη βαθύτερή μας ταυτότητα.

- Τα ίδια θέματα που έβρισκε ο Παπαδιαμάντης μπροστά του, μας συντροφεύουν  και σήμερα περίπου αναλλοίωτα και ίσως πολ? πιο έντονα.

Επειδή τ? ένδυμα του κράτους μας, δεν μπορεί   να  μας  ντύσει...

Ο Παπαδιαμάντης, μας καλεί να κάνουμε μαζί του μια στροφ? προς τα εμπρός, δηλαδ? προς Ανατολάς, προς τα εκεί απ? όπου ανέτειλε το Φως και απ? όπου το αναμένουμε να έρθει ξαν? για να φωτίσει το ξέφραγο αμπέλι που είμαστε».

Συγχαρητήρια στη θεατρική και εικαστική ομάδα αλλά και στο μουσικό σχήμα του σχολείου μας

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χρήστο Μπαιρακτάρη

και Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους

μια Αισιόδοξη και Δημιουργική Χρονιά  

Aπολαύσετε το θεατρικό δρώμενο στο video που ακολουθεί

 

 

all.jpg

Εγγραφή

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 35 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στατιστικά

Επισκέπτες
2
Άρθρα
612
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
9
Εμφανίσεις Άρθρων
1065939