Εκτύπωση

2ο βραβείο στην ομάδα του 20ου Γυμνασίου Πάτρας στο διαγωνισμό G.P. Φυσικών Επιστημών

on . Posted in Βραβεύσεις-Διακρίσεις

grand5Διεξήχθη με επιτυχία το Σάββατο 5 Μαΐου, ο τελικός αγώνας GRAND PRIX ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 2018 (GP ’18) με τη συμμετοχή ρεκόρ 33 Γυμνασίων και 24 Λυκείων της Αχαΐας.
Οι αγώνες Επιστημονικού Πολιτισμού, στους οποίους συμμετέχουν μαθητές και καθηγητές των Γυμνασίων και των Λυκείων της Αχαΐας, διοργανώνονται για να αναδειχθεί η συμβολή όλων των επιστημονικών κλάδων (Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας και Γεωλογίας) στην ανάπτυξη των φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών και για να επισημανθεί η ανάγκη ορθής χρήσης των τεχνολογιών.
Στα χαρακτηριστικά του θεσμού των GP συγκαταλέγονται η δημοφιλία του, ο ανταγωνισμός, το παιχνίδι, η απόκτηση και η επιβράβευση της γνώσης και η αρτιότητα των νέων τεχνολογιών, η οποία καθηλώνει και συναρπάζει παίκτες και θεατές.Τα μετάλλια κατέκτησαν:
ΓΥΜΝΑΣΙΑ:
4ο Γυμνάσςιο Αιγίου (ΧΡΥΣΟ)
20ο Γυμνάσιο Πατρών (ΑΡΓΥΡΟ)
Μουσικό Γυμνάσιο Πατρών (ΧΑΛΚΙΝΟ)
ΛΥΚΕΙΑ
1ο ΓΕΛ Πατρών (ΧΡΥΣΟ)
ΓΕΛ Καμαρών (ΑΡΓΥΡΟ)
Μουσικό ΓΕΛ Πατρών (ΧΑΛΚΙΝΟ)
Εκ μέρους του  20ου Γυμνάσιου συμμετείχε η τριμελής ομάδα των μαθητών, Σπανόπουλου Δημήτρη της Γ΄ τάξης, Χατζίδη Ιωάννας της Γ΄ τάξης και Μανωλόπουλου  Παναγιώτη της Β΄ τάξης με συντονιστές καθηγητές , το κ. Δημόπουλο Βασίλειο, Φυσικό, το κ. Ντινόπουλο Παναγιώτη ,Γεωλόγο και τη κ.Παπαδάτου Ιωάννα, Τεχνολόγο.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟgrand6
 
grand4
 
grand7
 
grand9

all.jpg

Εγγραφή

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στατιστικά

Επισκέπτες
2
Άρθρα
611
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
9
Εμφανίσεις Άρθρων
1056344