Εκτύπωση

Διδακτική Επίσκεψη στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

on . Posted in Διδακτικές Επισκέψεις

Σήμερα Πέμπτη 13/12/2018, η αντιπροσωπεία που απέστειλε το σχολείο μας (Β Τάξη) στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ δεν μπόρεσε να προσεγγίσει τον χώρο όπου έλαβε χώρα η προγραμματισμένη εκδήλωση μνήμης και τιμής για την σφαγή που πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1943 παρά την αρχική εκτίμηση ότι ο δρόμος θα παραμείνει ανοικτός με τις συντονισμένες ενέργειες της Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής  λόγω της παρουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τελικά, με εντολή της αστυνομίας, όλα τα βαρέως τύπου οχήματα διατάχθηκαν να επιστρέψουν λόγω της πυκνής χιονόπτωσης και έτσι διευκολύνθηκε η κίνηση των ΙΧ και των αυτοκινήτων που μετέφεραν τους επίσημους προσκεκλημένους (Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γερμανός Πρέσβης κ.α).

(*) σχετικά με το κόστος της μετακίνησης θα ακολουθήσουμε τις νόμιμες ενέργειες σε συνεργασία με τα υπόλοιπα σχολεία της Αχαΐας που επέστρεψαν μαζί μας (3ο Γυμνάσιο, 15ο Γυμνάσιο κ.α) και την επίσημη ενημέρωση από την Προϊστάμενη Αρχή (ΔΔΕ Αχαΐας).

Το σχολείο μας, με την βοήθεια σχολείων της πόλης των Καλαβρύτων, ανάρτησε σχετικό πανό με τα διακριτικά του τιμώντας έτσι την μνήμη των πεσόντων.

Αθάνατοι

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 2018 a

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 2018

 

all.jpg

Εγγραφή

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 17 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στατιστικά

Επισκέπτες
2
Άρθρα
613
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
9
Εμφανίσεις Άρθρων
1070026