Εκτύπωση

ΑΓΑΠΗ-ΦΙΛΙΑ-ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΕΕΕΚ ΑΧΑΙΑΣ)

on . Posted in Ανακοινώσεις

Filia new

Την Τρίτη 14/2/2023 υποδεχτήκαμε στο σχολείο μας μαθητές από το ΕΕΕΕΚ Αχαΐας καθώς και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς τους στο πλαίσιο της υλοποίησης κοινής εκπαιδευτικής δραστηριότητας με σκοπό να προωθήσουμε την έννοια της διαφορετικότητας στην καθημερινή κουλτούρα του σχολείου ώστε να συμβάλλουμε σε έναν πιο δίκαιο κόσμο χωρίς διακρίσεις με ενσυναίσθηση και κατανόηση σε θέματα δίκαιης και προσβάσιμης κοινωνίας για όλους.

Οι εντυπώσεις και τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν στους/στις μαθητές/τριες μέσα από το βιωματικό τρόπο μάθησης ήταν μοναδικά, υπέροχα, συγκινητικά.

Οι Δράσεις μας περιλάμβαναν ψηφιακές αφηγήσεις, μουσικοκινητική έκφραση, εικαστικές δημιουργίες, την εμπειρία της μετακίνησης με αναπηρικό αμαξίδιο, την δεντροφύτευση του Δέντρου Φιλίας,που χάρισαν οι μαθητές του ΕΕΕΚ στο σχολείο μας..Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές όσο και οι καθηγητές τους άφησαν το καλλιτεχνικό αποτύπωμα της παλάμης τους δημιουργώντας το δέντρο της Φιλίας σε εξωτερική επιφάνεια του τοίχου του σχολείου μας ως ανάμνηση των όμορφων δράσεων που εκπονήθηκαν.

Τέλος όλοι μας συγκινημένοι ανταλλάξαμε δώρα εγκάρδιας φιλίας.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους του ΕΕΕΚ Αχαΐας για το συντονισμό των δράσεων και τη συνεργασία κ. Ρόζα Κολανγγέλου (ΠΕ79.01), κ. Παναγιώτη Κοτοπούλη (ΠΕ11), κ. Αθανασία Γραμματσούλια (ΠΕ79.01), κ. Άντζελα Δημοπούλου (ΠΕ08), κ. Τζιανάρα Γεωργία (ΠΕ02), κ. Αθηνά Σταυροπούλου (ΠΕ02), κ. Ασημίνα Ρήγα (ΠΕ02), κ. Παναγιώτα Μερεκούλια (ΠΕ87.06) και κ. Βικτωρία Χριστοδουλοπούλου (ΔΕ01) ...μα πάνω από όλα τα αξιολάτρευτα παιδιά του ΕΕΕΚ Αχαΐας για τη χαρούμενη διάθεση, την απλότητα και την αγάπη που απλόχερα σκόρπισαν.

[Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση ]
Υλοποίηση της δράσης
κ. Μανωλοπούλου Κωνσταντίνα (ΠΕ02), κ. Παπαδάτου Ιωάννα (ΠΕ81), κ. Γιαννόπουλος Χ. (ΠΕ08)
all.jpg

Εγγραφή

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 34 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στατιστικά

Επισκέπτες
2
Άρθρα
612
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
9
Εμφανίσεις Άρθρων
1065938