Εκτύπωση

Επίδοση ελέγχων προόδου

on . Posted in Ανακοινώσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Την Παρασκευή 3/2/2023 θα προχωρήσουμε στην επίδοση των Ελέγχων Προόδου των μαθητών μας για το Α Τετράμηνο. Θα πραγματοποιηθούν όλες οι ώρες διδασκαλίας αλλά με μειωμένη διάρκεια και τα μαθήματα να ολοκληρωθούν στις 12:00μμ.

(*) στις 11:00πμ θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση γονέων για ανατροφοδότηση και ενημέρωση για προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου (π.χ αποκριάτικος χορός)

(*) 11:30πμ-12:00μμ θα πραγματοποιηθεί σχολική εκδήλωση για την κοπή Βασιλόπιτας σε κάθε τμήμα με την συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

(*) 12:00μμ θα αναχωρήσουν τα λεωφορεία για ΚΑΡΥΑ και ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙ 

(*) 12:00μμ - 14:00: θα γίνει επίδοση των Ελέγχων Προόδου από τους Υπεύθυνους Καθηγητές των τμημάτων

 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

  • στο πλαίσιο αποφυγής συνθηκών έντονου συνωστισμού και λαμβάνοντας υπόψη τις ουρές αναμονής που δημιουργούνται κατά την επίδοση των ελέγχων προόδου παρακαλούμε να δηλώσετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να παραλάβετε τους βαθμούς του παιδιού σας ή το αν επιθυμείτε την έκδοση γονικής άδειας.

                                                        [ Δήλωση του τρόπου παραλαβής Ελέγχων Προόδου ]

  • την ημέρα της επίδοσης των Ελέγχων Προόδου μπορείτε φυσικά να συζητήσετε με τους διδάσκοντες για ΣΥΝΤΟΜΕΣ διευκρινίσεις  αλλά η ουσιαστική, ΑΤΟΜΙΚΗ ενημέρωση γίνεται στις ώρες ενημέρωσης των γονέων (συνήθως κάθε Τετάρτη).
  • οι γονείς που θα αιτηθούν και θα παραλάβουν τους βαθμούς ηλεκτρονικά μπορούν να παραλάβουν τον πρωτότυπα, υπογεγραμμένο Έλεγχο Προόδου τις επόμενες μέρες και κατά την διάρκεια λειτουργίας του σχολείου μας (καθημερινά 8:00πμ-02:00μμ)
all.jpg

Εγγραφή

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 11 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στατιστικά

Επισκέπτες
2
Άρθρα
613
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
9
Εμφανίσεις Άρθρων
1066347