Εκτύπωση

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

on . Posted in Βιωματικές Δράσεις

Την Δευτέρα 17/2/2020 οι μαθητές της Α Τάξης ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν στην ασφάλεια στο διαδίκτυο από αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πατρών.
[Λέμε την ΓΝΩΜΗ μας]

[Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη]

Η εκδήλωση οργανώθηκε με πρωτοβουλία του κ. Χριστακούδη Χρήστου (πληροφορικός, Διευθυντής) στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Εκτύπωση

Εφηβεία και Ανθρώπινα Δικαιώματα (Βιωματική Δραστηριότητα)

on . Posted in Βιωματικές Δράσεις

Δικαιωματα

Οι μαθητές του Β2 τμήματος με τη συμμετοχή των μαθητών του Α1 τμήματος του σχολείου μας (σε ρόλο παρατηρητών) την Τρίτη 14/5/2019 πραγματοποίησαν μια Βιωματική Δραστηριότητα στο πλαίσιο της συνειδητοποίησης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που αφορούσε το άρθρο 31 από τη Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Παιδιού για τη σωστή διαχείριση και αξιοποίηση του Ελεύθερου χρόνου.

ΟΙ μαθητές με τη βοήθεια της ομαδοσυνεργατικής μεθόδου ενημερώθηκαν για την Ιστορία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με αφόρμηση αντίστοιχο βίντεο και στη συνέχεια αποτύπωσαν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους σε εικαστικές δημιουργίες που μοιράστηκαν με τους συμμαθητές τους.Η καλύτερη Δημιουργία βραβεύτηκε ,όπως και η ομάδα που σεβάστηκε απόλυτα τους βασικούς κανόνες συνεργασίας και θετικής αλληλεπίδρασης.

Εμψυχώτριες:ΠαπαδοπούλουΠ.,ΜανωλοπούλουΚ.,Τσαμπακάλου Ν.,ΝικολοπούλουΓ.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την προθυμία και συνεργασία που επέδειξαν.

 

*** Δείτε τις φωτογραφίες εδώ ***


Εκτύπωση

Όνειρο και Δράση: "Κανένα Παιδί Ξένο"

on . Posted in Βιωματικές Δράσεις

microKanenaPaidiΞαναζωντάνεψαν με την παρουσία τους οι 100 μαθητές από 6 σχολεία της Πάτρας τις αληθινές ιστορίες παιδιών προσφύγων που διαμένουν στην Ελλάδα, όπως αυτές καταγράφηκαν σε βιωματικά εργαστήρια από το Πανελλήνιο Δίκτυο του θεάτρου για την Εκπαίδευση σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε.

all.jpg

Εγγραφή

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 24 επισκέπτες και ένα μέλος

  • admin

Στατιστικά

Επισκέπτες
4
Άρθρα
431
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
9
Εμφανίσεις Άρθρων
500599