Εκτύπωση

Χαμογελάμε στα Παιδιά (2021)

on . Posted in Εκδηλώσεις-Δράσεις

Με αφορμή τα φετινά Χριστούγεννα, ο λογισμός μας τρέχει στο πραγματικό νόημα της ημέρας: γιορτή Αγάπης, Πίστης, Αλληλεγγύης και Δοτικότητας που μας καλεί να υπερβούμε τον εαυτό μας και να φέρουμε στο προσκήνιο την Καλοσύνη και την Ανθρωπιά που κρύβουμε μέσα μας

Η συντονιστική ομάδα εκπαιδευτικών του σχολείου μας (κ.Σταθοπούλου (καλλιτεχνικών), κ.Τσαμπακάλου (φιλόλογος), κ.Σκέντζου (μουσικός), κ.Θεοδωροπούλου (οικιακής οικονομίας)) ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του "Χαμόγελου Του Παιδιού", συγκέντρωσε τρόφιμα και χρηστικά είδη για να τα προσφέρει με χαρά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από τη στήριξή μας. Η ευαισθητοποίηση της σχολικής μας κοινότητας ήταν συγκινητική. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας "παρέδωσαν" ένα μάθημα ανθρωπιάς και απέδειξαν πως μικρές πράξεις καλοσύνης αρκούν για να πλημμυρίσει η ψυχή μας από το αίσθημα της ευφορίας και την ευλογία της προσφοράς.

 Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά μας, στις οικογένειές τους και στους δασκάλους τους, που τα έχουν γαλουχήσει με Ανθρωπιστικά Ιδανικά.

[ Λέμε την Γνώμη μας ] + [ Φωτογραφίες από την δράση μας]

Καλά Χριστούγεννα

all.jpg

Εγγραφή

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 24 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στατιστικά

Επισκέπτες
5
Άρθρα
493
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
9
Εμφανίσεις Άρθρων
624227