Εκτύπωση

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

on . Posted in Ανακοινώσεις

Παρακαλούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Β και Γ τάξης του σχολείου μας να εγγραφούν στο η-μάθημα με τίτλο "Σχολικό έτος 2020-21" χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο που έχουν λάβει την προηγούμενη σχολική χρονιά

[ ηλεκτρονική εγγραφή μαθητών στο Σχολικό έτος 2020-21 ]
(*) μετά την επιτυχή εγγραφή, να συμπληρώσετε το σχετικό ερωτηματολόγιο του η-μαθήματος

Σε περίπτωση αδυναμίας πρόσβασης (π.χ δεν θυμόσαστε το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης) παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ώστε να προχωρήσει το σχολείο μας σε επανέκδοση κωδικών (η διαδικασία μπορεί να καθυστερήσει ανάλογα με τον φόρτο εργασίας που θα δημιουργηθεί)

[ Αίτηση επανέκδοσης κωδικών ]

 

(*) για τους μαθητές της Α τάξης θα εκδοθούν νέοι λογαριασμοί ώστε το όνομα χρήση να περιλαμβάνει χαρακτήρες από το ΕΠΩΝΥΜΟ και το ΟΝΟΜΑ των μαθητών  ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )  και να μην είναι απρόσωπο (π.χ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

all.jpg

Εγγραφή

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 12 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στατιστικά

Επισκέπτες
52
Άρθρα
394
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
9
Εμφανίσεις Άρθρων
410913