Εκτύπωση

Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας - Escape

on . Posted in Αγωγή Σταδιοδρομίας

Photo02Το Σχολείο μας σε συνεργασία με το 11ο Γυμνάσιο Πάτρας έχει εγκριθεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας με τον τίτλο Escape: Αθλητική πρόκληση για την ενίσχυση της αυτογνωσίας των μαθητών.

Οι μαθητές στη διάρκεια της χρονιάς εργάζονται με θεματική ενότητα την ιστορία του Μαραθωνίου. Τον Απρίλιο θα συμμετάσχουν σε έναν αγώνα αντοχής 5 ή 10 χιλιομέτρων, μαζί με 260 μαθητές από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες και έχουν από κοινού με το 11ο Γυμνάσιο πραγματοποιήσει επαφές με το Αθλητικό Λύκειο "Liceo Sportivo "L. Cambi - D. Serrani" με έδρα τη Φαλκονάρα, στην Αγκώνα της Ιταλίας. Από τις 23-27 Μαρτίου και στο πλαίσιο της ανταλλαγής αυτής, 15 συνολικά μαθητές και 4 εκπαιδευτικοί (δύο από κάθε σχολείο) επισκέφθηκαν το συνεργαζόμενο σχολείο και είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αγώνες εντός του σχολείου και να περιηγηθούν στην πόλη της Αγκώνας, καθώς και σε διάφορα άλλα μέρη πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Δημιουργήθηκαν πολύ δυνατές φιλίες και περιμένουμε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία!

Αναφορά στην επίσκεψή μας γίνεται και στο ηλεκτρονικό περιοδικό που έχει δημιουργηθεί από το Γενικό Λύκειο Καστριτσίου στον παρακάτω σύνδεσμο: ΖΩΝΤΑΣ - Περιοδικό Γενικού Λυκείου Καστριτσίου 

all.jpg

Εγγραφή

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 21 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στατιστικά

Επισκέπτες
5
Άρθρα
533
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
9
Εμφανίσεις Άρθρων
749184