Αγιασμός (2020)

Posted in Ανακοινώσεις

Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Λόγω των λειτουργικών υποχρεώσεων του ιερέα της ενορίας μας ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 11:00πμ.

 *** ΠΡΟΣΟΧΗ ***

Οι λεπτομέρειες για την ακριβή ώρα και τον τρόπο προσέλευσης των μαθητών την Δευτέρα θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες ώστε να ληφθούν υπόψη όλες οι σχετικές οδηγίες που αναμένουμε να εκδοθούν.

Προς το παρόν, ο ΕΟΔΥ έχει ανακοινώσει οδηγίες προφύλαξης έναντι της διασποράς του COVID-19, ειδικά για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Βασικά στοιχεία των οδηγιών αυτών είναι
        + η τήρηση αποστάσεων,

  + το καλό πλύσιμο των χεριών και

  + η σωστή χρήση υφασμάτινης ή απλής χειρουργικής μάσκας (κατά περίπτωση).

Για την διευκόλυνση των γονέων-κηδεμόνων το σχολείο μας θα συντηρεί έναν ηλεκτρονικό κόμβο ενημέρωσης όπου θα αναρτούμε σταδιακά οδηγίες και πληροφοριακό υλικό. Τα σχετικά, ενημερωτικά έγγραφα είναι διαθέσιμα προς το παρόν και από την ιστοσελίδα μας και ακολουθώντας το μονοπάτι

[ Τρέχουσα ενημέρωση/+Ενημέρωση Γονέων/Covid19 ]

Παρακαλούμε τους γονείς-κηδεμόνες αφού ενημερωθούν, να συζητήσουν με τα παιδιά τους τα θέματα που αφορούν στους κανόνες ατομικής υγιεινής.

Η χρήση μάσκας στο σχολείο είναι υποχρεωτική για όλους τους κλειστούς χώρους και στους εξωτερικούς χώρους αν υπάρχει συνωστισμός. Προτείνουμε την Δευτέρα οι μαθητές και οι μαθήτριες, να φέρουν μαζί τους δύο καθαρές μάσκες σε σακουλάκια.

Είμαστε βέβαιοι, ότι με την συνεργασία γονέων, κηδεμόνων, μαθητών και μαθητριών, θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς.

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και μαθήτριές μας.

Εκ μέρους των διδασκόντων,

ο Διευθυντής
Χρήστος Χριστακούδης

all.jpg

Εγγραφή

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 53 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στατιστικά

Επισκέπτες
46
Άρθρα
359
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
9
Εμφανίσεις Άρθρων
298428