Εκτύπωση

Νικώντας τον ανίκητο...εθισμό

on . Posted in Ανακοινώσεις

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, η Β΄ τάξη του σχολείου μας συμμετείχε στη Σχολική Ημερίδα: «Εγκέφαλος… Τόσο Μικρός, Τόσο Μέγας», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Την ημερίδα διοργάνωσαν η Ελληνική Εταιρεία για τις Νευροεπιστήμες και το Πανεπιστήμιο Πατρών, στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο», υπό το συντονισμό της κας Μαριγούλας Μαργαρίτη
(Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών).

MVI 0199 Moment5

Η επίβλεψη της εργασίας έγινε από την καθηγήτρια του σχολείου μας κα Βασιλική Χρυσανθακοπούλου (Βιολόγος).

Δείτε σχόλια και φωτογραφίες

Η «Εβδομάδα Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο» είναι μια Διεθνής Εκστρατεία Πληροφόρησης για την έρευνα του Νευρικού Συστήματος συντονισμένη από την European Dana Alliance for the Brain, την Federation of European Neuroscience Societies και την International Brain Research Organization.

Η παρουσίαση του σχολείου μας ξεκίνησε με τον μαθητή της Β΄ τάξης Τομαρά Αθανάσιο, ο οποίος ανέλυσε τα στατιστικά αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διεξήχθη μεταξύ των μαθητών του σχολείου μας, με ερωτήματα που αφορούσαν των εθισμό τους στο διαδίκτυο. Ακολούθως παρουσιάστηκε η ταινία που δημιούργησαν περίπου 50 μαθητές και μαθήτριες της Β΄ Τάξης με τίτλο: "Νικώντας τον ανίκητο... εθισμό". Μέσω της ταινίας αυτής τα παιδιά θέλησαν να δώσουν το μήνυμα ότι ο εθισμός που μας καταβάλει, δεν είναι ανίκητος, αρκεί να του αλλάξουμε κατεύθυνση και να τον στρέψουμε προς ενέργειες που είναι προς όφελός μας. Οι εντυπώσεις που απέσπασαν οι μαθητές μας τόσο για τις εργασίες τους, όσο και για τον τρόπο που τις παρουσίασαν, αλλά και για τη φυσική τους παρουσία στο χώρο της εκδήλωσης ήταν άριστες. Στα παιδιά αξίζουν πολλά-πολλά συγχαρητήρια για το κέφι, τη δημιουργικότητα και τη συνέπειά τους!!!

IMG 0197

MVI 0199 Moment

MVI 0199 Moment3

MVI 0199 Moment7

all.jpg

Εγγραφή

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 32 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στατιστικά

Επισκέπτες
40
Άρθρα
350
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
9
Εμφανίσεις Άρθρων
287202