Εκτύπωση

Διδακτική Επίσκεψη στην ΕΣΤΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

on . Posted in Διδακτικές Επισκέψεις

Την Τετάρτη 20/2/2019 τα τμήματα Γ2+Γ4 (Α Ομάδα) και την Τρίτη 26/2/2019 τα τμήματα Γ1+Γ3 (Β Ομάδα) επισκέφτηκαν την Εστία Επιστημών Πάτρας.

https://patrassciencecentre.wordpress.com/about/

Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας περιηγήθηκαν στα διαδραστικά εκθέματα της πληροφορικής και των μαθηματικών και επισκέφτηκαν το εργαστήριο φυσικής.

Χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και με την καθοδήγηση των επιστημονικών συνεργατών της Εστίας κάθε μια από τις ομάδες εργασίας εργάστηκε σε αντίστοιχη ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, με σκοπό την σε βάθος κατανόηση μιας θεματικής ενότητας καταλήγοντας σε συμπεράσματα. Τα συμπεράσματα αυτά παρουσίασαν στο αμφιθέατρο δυο αντιπρόσωποι από κάθε ομάδα (Χρήστος Πατσαούρας – Αλέξανδρος Σκούρτης και Παναγιώτα Μπούσια – Χριστίνα Διονυσοπούλου). Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη διάρκεια της παρουσίασης και, διατυπώνοντας τις απορίες τους, συμμετείχαν σε διαλογική συζήτηση.

Αρχηγός της μετακίνησης της Α Ομάδας ορίστηκε η κ. Τεκτωνίδου Δόμνα (Πληροφορικός) και συνοδοί εκπαιδευτικοί οι εκπαιδευτικοί Μαυροειδής Γρηγόριος (Φυσικός) και Ιωαννίδης Χρήστος (Μαθηματικός).

[ Λέμε την ΓΝΩΜΗ μας για την Α Ομάδα]

Αρχηγός της μετακίνησης της Β Ομάδας ορίστηκε η κ. Παπαδάτου Ιωάννα (Πολιτικός μηχανικός) και συνοδοί εκπαιδευτικοί οι εκπαιδευτικοί Χρυσανθακοπούλου Βασιλική (Βιολόγος) και Ντινόπουλος Παναγιώτης  (Γεωλόγος).

[ Λέμε την ΓΝΩΜΗ μας. για την Β Ομάδα]

all.jpg

Εγγραφή

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 28 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στατιστικά

Επισκέπτες
2
Άρθρα
611
Δικτυακοί Σύνδεσμοι
9
Εμφανίσεις Άρθρων
1035807